Voorbeschouwing Event 3️⃣ Circuit Zandvoort 🇳🇱 1️⃣0️⃣0️⃣6️⃣1️⃣7️⃣

UPDATE

De BN’er

Speciale gastrijder: Rintje Ritsma! Niet alleen snel op het ijs maar zeer zeker ook op het asfalt!Rintje kruipt achter het stuur van een MB Motorsport Westfield Cupracer beschikbaar gesteld door ANAC Carwash! Hij is er helemaal klaar voor! Dit mag je niet missen! Lees hier meer over dit icoon uit de jaren 90!

De Condities

Zaterdag 10 juni 2017 staat alweer het 3e Event van de Westfield Plusprint.be Cup op het programma. De vooruitzichten zijn geweldig. Het heeft er alle schijn van dat het een ouderwetse racedag gaat worden. De weersomstandigheden zijn compleet verandert! Op het bijna volledig vernieuwde asfalt krijgen de Cuprijders opnieuw de gelegenheid hun persoonlijke ronderecord te verbeteren. Dit staat momenteel op naam van Willem Vriend met een geweldige 1.55.645! Het is mogelijk dat dit record verpulverd gaat worden…..

 

De Kanshebbers.

Na 2 Events – Zandvoort en Dijon – maken we een voorzichtige balans op. De heersende orde kan de borst gaan natmaken. Dennis de Groot is weer gaan rijden en heeft er zin in getuige zijn overall 2e plaats in Dijon. Er wordt door iedereen keihard gereden – zowel voorin, middenveld en ook achterin. Maar de heer De Groot rijdt echter als enige met het mes tussen de tanden. Werd hij in Dijon door geweldige slipstream gevechten op het schier eindeloze rechte eind nog verschalkt: Circuit Zandvoort is een andere baan!

Dat betekent niet dat overige deelnemers kansloos zijn. Verre van dat want de asfalteer machines reden het dorp nog uit of een aantal CupRijders stonden alweer klaar om te stampen. Iedereen heeft zijn spulletjes weer optimaal geprepareerd dus Event 3 beloofd wat! Maar….. de kaarten worden geschud!

Zoals altijd wensen wij iedere rijder en toeschouwer: Enjoy The Ride!

Zie hier het Tijdschema!