Nabeschouwing Event 5️⃣ Circuit Zandvoort 🇳🇱 0️⃣6️⃣0️⃣8️⃣1️⃣7️⃣

*** THE WINNER TAKES IT ALL ***

Zoals bekend is Lemmer de geboortegrond van een aantal fenomenen. De meest actuele en tot de verbeelding sprekende zijn de “Beer van Lemmer” Rintje Ritsma en Topturner Epke Zonderland.

Misschien zijn we enigszins voorbarig maar als Ronald Lenters zo doorgaat kan dat lijstje wat ons betreft worden aangevuld! Na de drieslag van Assen flikt Ronald ’t ‘m namelijk weer: 3 overwinningen op rij op Zandvoort‼️ En hij kreeg ze zeker niet cadeau. Er waren enkele gehelmde lieden die hem het raceleven flink zuur maakten.

De “Heer van Lemmer” bleef echter stoïcijns zijn rechtervoet op het metaal houden zolang de finishvlag nog niet in zicht was. We hebben alvast een filmpje uit de Cupracer van Dennis de Groot die er werkelijk alles aan doet om Ronald te grazen te nemen. Kijk en geniet hoe de heren elkaar wel erg weinig ruimte gunnen…..

De “Heer van Lemmer” is inmiddels dan ook comfortabel in de top 3 van het klassement geknald met slechts 4 punten verschil van de leider en ex-Kampioen Willem Vriend. Wij kunnen u melden dat de heer Vriend onmiddellijk na Event 5 voor 2 weken in retraite is gegaan op een geheime bestemming….. Het schijnt dat hij zich ernstig zorgen maakt?

Wat kunnen we u verder nog melden? Een typische Zandvoortse racedag: zon, 21⁰, beetje rugwind op het rechte stuk, 20 gehelmde Westfield Rijders, overal strijd, overal fun! Kortom: weer echt zo’n super Dnrt Nederland feest pardon raceweekend!

Ondertussen is onze razende reporter Ivan Kok bezig om zijn PC een slinger te geven dus we gaan hem niet lang het gras voor de voeten wegmaaien maar wachten ongeduldig op zijn ongetwijfeld weergaloze raceverslag van Event 5.