DOTD Event 7️⃣ Willem Berendse / Event 8️⃣ La Grande Finale

De DOTD – Driver Of The Day – is bekend. Er was géén speld tussen te krijgen: Willem Berendse is dé Man! Willem SUPER GEFELICITEERD met deze waardering van je collega WestfieldRijders!

U zult zich afvragen: Heeft die dan gewonnen, heeft die dan de meeste inhaalacties uitgevoerd, een ronde record verbroken?

Nee, zo werkt dat niet bij ons! Willem heeft een huzarenstukje uitgevoerd wat zelden of nooit in de racerij voorkomt: Hij heeft z’n Westfield CupRacer uitgeleend in de allerlaatste race!!! En hij had eigenlijk ook heel veel zin om te knallen op het laatste Event van Dnrt Nederland! Neemt u dat van ons aan!

De onfortuinlijke Eric Janssen had een waanzinnige pechdag! Soms zit er iets tegen, bij Eric zat alles tegen! En u moet even weten: Eric moet dan ieder Westfield Cup Event even het vliegtuig uit Barcelona pakken. Zoals ieder ander z’n auto instapt!

Daar sta je dan: opgave door motorpech, 21⁰ in de zon, een gruwelijke topdag, speciaal de hele week vrij genomen, als voorbereiding gaan karten, iedereen rijdt! “Behalve ik” dacht Eric…..

Ja hoor, daar was die – de snelste penningmeester van de Lage Landen! Gentleman Willem Berendse! “Eric stap in, ik gun het jou”! Zo is het in een notendop gebeurt….. Wat een klasse! Doe het maar even na!

Een foto uit het rustgevende bos en vervolgens een stoere foto op Circuit Zandvoort waar hij met z’n racematen poseert! Dat is Willem!

Willem: 🎩👌

Aanmelden voor Event 8️⃣ La Grande Finale‼️