Preview en Tijdschema Event 6️⃣ Circuit Zandvoort 🇳🇱 2️⃣3️⃣0️⃣9️⃣1️⃣7️⃣

De huidige tussenstand na het 5e RaceEvent is een “billenknijper”. Ronald Lenters is angstaanjagend dicht bij de absolute top genaderd. Hij staat op slechts 6 punten van Willem Vriend en Lex Peters heeft met slechts 2 punten afstand een spatbordje voorsprong… Alle drie deze heren laten hun scheurijzers koesteren en prepareren door MB Motorsport. In hun pitbox is het allemaal Pais en Vree maar na het insnoeren gaat dat knopje om…

De marges voor de top zijn dun. Flinterdun! De heren daaronder weten ook dat het rechterpedaal op het metaal moet worden getrapt! Ze wachten enigszins ongeduldig op een “slippertje” in de top 3 en slaan dan onverbiddelijk toe!

Hetzelfde verhaal geldt ook voor het enorme Westfield Cup middenveld. Ook hier zullen gevechten worden geleverd met het “mes tussen de tanden”! Hier wordt minstens zo hard voor de punten geknokt!

U begrijpt het: Zodra alle vizieren dicht gaan en de rode lichten van het prachtige Circuit Zandvoort doven is het één groot gevecht! Voor welke positie dan ook! Alle Dnrt Nederland races zijn spannend maar dit Event 6 – Westfield PlusPrint.be Cup – Zandvoort zou wel eens superspannend kunnen gaan worden!!!

Dit Event wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende 2017 sponsoren:

Event Sponsor: LIG Vastgoed
Podium Sponsor: http://www.hanswellink.nl/index.htm
Nummerschild Sponsor: https://www.vanwezelacc.nl/
Hoofd Sponsor: http://www.plusprint.be/

Actuele Standenoverzicht: https://goo.gl/p6nMpb
Tijdschema: https://goo.gl/XycxZK

Youtube PlayList Event 5: https://goo.gl/26Vdmt

LIVE Links:
De beelden van circuit Zandvoort: https://goo.gl/DQXpvB
De Timing op Circuit Zandvoort: https://goo.gl/JTpaV5