Koop een Westfield CupRacer

Tijd voor iets nieuws? Iets wat je – diep in je hart – eigenlijk altijd al hebt willen doen? Een verslavende hobby waar je vóór, tijdens en ook nog ná een evenement de adrenaline voelt stromen? Dan wordt het tijd voor de WestfieldCup!

Op deze pagina zie je een overzicht van preparateurs die Westfield CupRacers te koop/te huur aanbieden die 100% “Ready To Race” zijn. Neem vrijblijvend contact op met een preparateur naar keuze en laat je overtuigen! Stap nu in om per direct in de WestfieldCup 2017 te racen! Welkom bij de WestfieldCup: De leukste merkencup van Nederland!

Klik op de afbeelding voor de officiële lijst van preparateurs:

Geen FaceBook? Check dan de lijst van officiële preparateurs hieronder:

  • BA MOTORSPORT, Patrick Boxem, 📞 06-53691503. Adres*: Doorloper 9b, 8331LX STEENWIJK.
  • JS MOTORSPORT, Jan Stakenburg, 📞 06-11344474. Adres*: Zwanenburgerdijk 350, 1161 NN ZWANENBURG.
  • MB MOTORSPORT, Martin Born, 📞 06-38827110. Adres: Wigstraat 6, 8223 EG, LELYSTAD.
  • RAEK RACING, Arjen Heeck, 📞 06-44553927. Adres*: Purmerweg 35a, 1441 RA, PURMEREND.
  • WESTFIELD HOLLAND, Hans Wellink, 📞 06-53361579 ☎️ 070-5118667. Adres: Van Hallstraat 16, 2241 KT, WASSENAAR.

*(Gaarne op afspraak)

10 Years and Still Going Strong!

Op 5 April 2008 doofden de rode startlichten voor de eerste race van de WestfieldCup op Circuit Park Zandvoort. Met een donderend geraas stormde de verfrissende raceklasse op de Tarzanbocht af. Een nieuwe Cup zag het levenslicht en is nu – exact 10 jaar later – nog springlevend. Sterker nog: nieuwe rijders stromen binnen en oud rijders gespen de gordels opnieuw vast.

Alle deelnemers rijden in een volkomen gelijkwaardige Westfield Cup Racer. De auto is specifiek samengesteld voor de racerij. Met een gerold vermogen van ruim 175 pk en een minimaal reglementair gewicht incl. coureur van 660 kg worden op Circuit Park Zandvoort rondetijden gerealiseerd van ruim onder 2 minuten: de Westfield Cup is de snelste Cup van Nederland! Het succes van de WestfieldCup is verklaarbaar: gelijkwaardigheid in materiaal, voortreffelijke ambiance, uitdagende circuits waarvan jaarlijks minimaal 2 in het buitenland én bakken met Fun!

Op de baan wordt echt voor elke centimeter gevochten, maar naast de baan heerst een gemoedelijke sfeer. Dit alles heeft natuurlijk een prijskaartje maar voor deze performance/fun verhouding is dat bijzonder aangenaam. Gebruikte Westfield Cup racers – in topconditie én ready to race – zijn al te koop voor circa € 12.000,-. Met een budget tussen de € 5.000,- en € 10.000,- kan er serieus meegestreden worden. Je kunt alleen of als equipe in de Westfield Cup strijden.

De Westfield Cup inviteert regelmatig gastrijders. Inmiddels is het een feit: Het maakt niet uit wie het heeft meegemaakt, na een dag gummen komen ze allemaal met een grote grijns uit de auto. Jan Lammers, Donny Crevels, Melroy Heemskerk en Frans Vörös stapten al in. De enthousiaste reactie van Lammers zegt genoeg: “Deze auto is zo ontzettend leuk om mee te rijden, ik heb er van genoten!”

De Westfield Rijdersvereniging organiseert in samenwerking met het DNRT deze sensationele merkencup. Bij de Westfield Cup beslissen de rijders van de Westfieldrijdersvereniging wat er binnen de cup gebeurt. De WestfieldCup rijdt onder de reglementen van de DNRT.